Speelpaard

Yes! Het gedrukte boek in mijn handen. Ik mocht het omslag van Speelpaard vormgeven. Het is een geknipte illustratie geworden. 

Speelpaard is het tweede boek van systeem-therapeut Hesther Selbeck (1982). Ze geeft internationaal lezingen over en trainingen in -de door haar ontwikkelde- Contextuele Paarden-therapie (CPT), is helder–voelend en auteur van het succesvolle boek ‘Het Mongoolse Paard, Het Meisje en De therapeut’.

Ongenadig eerlijk en vol humor vertelt Hesther over haar levens-avonturen: haar intieme en zakelijke relaties, en het geven van lezingen op grote spirituele podia. Ook een paardenretraite in Portugal komt voorbij, waarbij ze een team aanstuurt dat zijn eigen plan trekt met alle gevolgen van dien. Wanneer Hesther besluit te emigreren naar Portugal betreedt ze een overgang naar een andere dimensie, vol mogelijkheden en licht, waarin ze haar idealen waarmaakt. 

Ze vindt haar paardenkudde in een van de oudste spirituele communes van Zuid-Portugal. Of vindt het wilde Sorraiapaard haar? Hesther wordt een Speelpaard. Of was ze dit altijd al?

Fijne samenwerking met uitgeverij Obelisk