over Juliette

Ik ben een Graphic Designer met veel ervaring. Ik ontwerp publicaties, boeken, posters, websites en apps, educatief materiaal, huisstijlen en ander grafisch werk.

Ik hou van ambachtelijk gemaakte producten, en ben nieuwsgierig naar de manier waarop dingen zijn gemaakt.

Juliette Verberne
Juliette Verberne

Ik verdiep me graag in materialen, productieprocessen en constructiemethodes. Daarom werk ik graag voor mode- en designmerken. Ik kan mijn interesse in mooi gemaakte producten combineren met mijn ambachtelijke kennis en mijn liefde voor sfeer en vorm.

Ik ben ambachtelijk drukker bij GWA Grafische Werkplaats Amsterdam. Ooit leerde ik op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht loodzetten van Wiek Molin. Daar heb ik een grote liefde voor inkt, drukletters en papier aan overgehouden.

Dit heb ik in 2020 weer opgepakt door mee te doen met het meester/gezel project bij Grafische Werkplaats Amsterdam.

Als je wilt leren drukken, of een keer in de werkplaats wilt rondkijken help ik je graag!

Juliette Verberne
foto: Francesca Patella

 

Anderen over mij

Rianne van Essen, uitgever Gezinnig

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Juliette. Ze is van veel markten thuis en ontwerpt voor Gezinnig kletsboeken, brochures, printables, kaarten en magazines. Juliette weet keer op keer met haar aantrekkelijke vormgeving de inhoud te ondersteunen en te verrassen. Wat ik heel leuk vind is dat zij vaak heel ambachtelijk te werk gaat. Ze scheurt papier, scant dat in en daarmee ontstaan de mooiste digitale ontwerpen.

Michal Janssen, schrijver

Samen met Juliette werk ik aan de kletsboeken. Ik lever saaie zwarte letters aan, en Juliette tovert die om in mooie ontwerpen. Het is elke keer een cadeautje als er weer een ontwerp of een proef binnenkomt. Juliette weet heel goed de sfeer die we met de teksten over willen brengen, in het ontwerp te verwerken. Daarnaast vind ik ook de samenwerking heel fijn, ze werkt snel en denkt altijd een stapje vooruit.

Voor jou!

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan doen. Momenteel ben ik beschikbaar voor nieuwe opdrachten op freelance of contract basis. Neem contact met mij op, dan maken we een vrijblijvende afspraak.
Tot ziens!